Dairy

Vi har sammensat et nøje udvalg af maskiner til mejeribranchen fra Frankrig, Italien & Belgien. Vi forhandler maskiner fra produktion til pakning hos oste- og smørmejerierne. Se hele vores udvalg nedenfor.

Chalon Megard

Chalon Megard har siden 1920 produceret produktionsmaskiner til hårde og mellemhårde oste. Vores kunder tæller bla. Tine, Arla & Valio. 

 

Se hele deres udvalg her:

www.chalonmegard.com

 

Packo

* NYHED

Packo Industry fra Belgien producere mobile CIP systemer til fødevareindustrien, som er EHEDG certificeret. Packo kan også tilbyde maskiner til batch pasturisering, køler, opvarming & dosering

 


Se hele deres udvalg her:
www.packoindustry.com

Vezzadini


VEZZADINI fra Italien har i over 50 år produceret maskiner til smør indpakning. De har et stort udvalg af maskiner til pakning af smør i papir/folie, bæger, dåser, etc. Se hele deres udvalg her:
www.ingvezzadini.it

BIOMECA


BIOMECA emballage fra Frankrig producerer pakkemaskiner til ost i papir og folie. Maskinerne er de mest konkurrencedygtige på markedet og findes til flere forskllige formater.  

 


Se hele deres udvalg her:
www.biomeca-emballage.com

SIMON

SIMON SAS fra Frankrig producere produktionsmaskiner til smør & magarine. De har eksisteret siden 1856 og er den fortrukkende producent i sydeuropa.
 

Se hele deres udvalg her:
www.simon-sas.com

Chalon Megard

GMA fra Frankrig, er specialiseret i æskefremstillings maskiner til smelteost.

Se hele deres udvalg her:

www.gma-france.com

Chalon Megard

Richard Laleu fra Frankrig producere papir, folie og film til ost- og smørmejerierne. De har et stort udvalg og kan klare både store og små oplag. Kontakt os for gratis prøver.

 


Se hele deres udvalg her:
http://www.richard-laleu.com